fbpx

info@rotis.si, 02 33 24 744

pozitivna_revolucija_3D

26.00€

Priročnik za pozitivno revolucijo v razmišljanju

Enostaven, razumljiv in praktičen priročnik za uvajanje pozitivnih, koristnih in nujnih sprememb na boljše z razlago načel, metod in moči pozitivne revolucije, ki jih lahko uporabi vsak posameznik zase.

Opis izdelka

Enostaven, razumljiv in praktičen priročnik za uvajanje pozitivnih, koristnih in nujnih sprememb na boljše z razlago načel, metod in moči pozitivne revolucije, ki jih lahko uporabi vsak posameznik zase.

Pozitivna revolucija je revolucija v razmišljanju, v odnosu in naravnanosti, v vedenju, vrednotah in delovanju: da postanemo učinkoviti, uspešni, spoštljivi, sodelovalni, da se vsak posameznik samo-izpopolnjuje in da vsak prispeva. Da ne čakamo, se ne izgovarjamo in se ne zanašamo na nikogar drugega – da sami nekaj naredimo in prispevamo k pozitivnim spremembam na pozitiven, konstruktiven in koristen način – najprej pri sebi in potem tudi v našem okolju.

Ta navdihujoč priročnik ponuja osnove za spremembe na boljše, ki se začnejo z enim samim preskokom v našem razumevanju oz. dojemanju in delovanju. De Bono nam ponuja orodja, s katerimi lahko gradimo pozitivne spremembe v življenju na vseh področjih.

Pozitivna revolucija v razmišljanju ima svojo energijo in smer. Njeni njeni nasprotniki pa niso drugi ljudje, temveč so to ustaljeni vzorci v naših mislih! Z de Bonovimi metodami in orodji te vzorce lahko spreminjamo na boljše in tako lahko izboljšujemo lastno življenje in svet okoli sebe.

De Bonove metode razmišljanja izboljšujejo življenje!
Dr. Edward de Bono pravi: »Drugačni načini razmišljanja od ustaljenih so boljši, ker nam to lahko izboljša življenje, ga naredi bolj veselega, optimističnega, zabavnega in uspešnega tudi s poslovnega in finančnega vidika. Nedavno je do mene prišel Indijec in mi povedal, da je pred 30-imi leti na letališču kupil mojo knjigo in jo od takrat vedno nosi v svoji aktovki. Takrat je imel v žepu tri dolarje, danes pa jih ima tri milijone«.

Naročite svoj izvod Priročnika za pozitivno revolucijo v razmišljanju in pričnite s spreminjanjem svojega življenja na bolje!

Leave a Reply

*

Podatki o knjigi

  • Prevod : Nastja Mulej
  • Število strani : 180
  • Vezava : Mehka vezava
  • Dimenzija : 16 x 23 cm
  • ISBN : 978-961-6127-45-5

O avtorju

Edward de Bono

Zdravnik in psiholog dr. Edward de Bono, ki se najraje predstavi kar kot mislec-razmišljevalec, je vodilna svetovna avtoriteta na področju kreativnega razmišljanja in neposrednega poučevanja razmišljanja kot spretnosti. S pomočjo svojih metod uči generirati ideje, ustvarjalno in domiselno razmišljati ter uporabljati možgane na drugačen način, kot smo se jih ''učili'' uporabljati. Edinstveno zanj je, da lahko enakovredno dela z učenci, direktorji največjih korporacij ter z vladnimi ustanovami. Napisal preko 80 knjig, ki so prevedene v več kot 40 jezikov.

Setting

Layout

reset default