fbpx

info@rotis.si, 02 33 24 744

1127_LUN-ležeča-rjava_ožje

18.90€

Lun in škrat Nagajivček

Zgodbica o Božičkovi deželi, zimskih radostih, prijateljstvu in družinski sreči. V slikanici je tudi scenarij za Lunovo igrico. Ob pesmicah se otroci lahko povežejo na YouTube, kjer jih čaka zabava s petjem in plesom skupaj z Mišo Zečevič.

Kategorija: .

Opis izdelka

Čarobno lepa slikanica LUN IN ŠKRAT NAGAJIVČEK 

Poleg prisrčne zgodbice z božično temo in prekrasnimi ilustracijami, so v slikanici tudi scenarij za pripravo igrice ter pesmice s povezavo na YouTube za petje in ples. Tako se otroci s slikanico zaposlijo in se ob njej igrajo, pojejo, plešejo in se odlično zabavajo!

Božična slikanica LUN in ŠKRAT NAGAJIVČEK je delo slovenskih avtoric – pisateljice Barbare Muhič in ilustratorke Karmen Sanda.

Zgodbica o Božičkovi deželi, prijateljstvu in družinski sreči
V slikanici je predstavljen tisti čarobni čas predbožičnega pričakovanja, ko je potrebno Božičku napisati seznam svojih želja. Tudi fantek Lun ima želje, a mamica ga opozori, da Božiček darila prinese samo pridnim otrokom, on pa ni ravno med njimi, ker ne pospravlja svoje sobe in ne sodeluje z družino. Tukaj pa se pojavi “pravi škrat” in zgodbico zapelje v čarobno Božičkovo deželo…..

Scenarij za igrico
V slikanici je scenarij za pripravo in izvedbo Lunove igrice v šolah, vrtcih ali pa kar doma z družino.

Pesmice, petje in ples ob YouTubu
Besedilu slikanice so dodane pesmice Uroša Vošnjaka, ob njih pa so navedene povezave na YouTube za petje in ples z Mišo Zečević iz ZEKO Teatra. Avtor glasbe je Roman Sarjaš.

 

Podatki o knjigi

  • Prevod : /
  • Število strani : 48
  • Vezava : šivano, trde platnice
  • Dimenzija : 23x27
  • ISBN : 9789616127431

O avtorju

Barbara Muhič

Barbara Muhič je prisrčna mlada pisateljica z nagajivimi in zabavnimi idejami, je tudi igralka režiserka in scenaristka ter prihaja iz Murske Sobote. Obožuje otroke, jih razume, za njih rada piše in se z njimi rada ukvarja.

Setting

Layout

reset default