fbpx

info@rotis.si, 02 33 24 744

Akcija
zapri oči, da vidiš

36.00€ 30.00€

Zapri oči, da vidiš!

To je knjiga s kozmično energijo za osebni razvoj in napredek – gre za “živo” knjigo, v kateri vibrira vsaka beseda in vsaka slika!

Opis izdelka

To je knjiga s kozmično energijo za osebni razvoj in napredek – gre za “živo” knjigo, v kateri vibrira vsaka beseda in vsaka slika!

Knjiga s kozmičnimi kodami in verzi v prozi nikakor ni navadna knjiga! Je veliko več, ker s svojo mogočno vsebino in energijo, ki žari skozi verze v prozi in skozi kozmične kode visokih frekvenc v 15-ih umetniških slikah, bralcu prinese preporod, dvig zavesti, vstop v novo dimenzijo življenja – prinese odgovore na večna vprašanja, ki si jih vsi zastavljamo:

Kaj hočemo? Zakaj nismo srečni? Zakaj trpimo? Kaj iščemo? Kje je rešitev? Kako naj si pomagamo? Iščemo smisel in se obračamo navzven … v svet …

Lačni smo, pa ne vemo česa! Več kot nam svet daje, bolj prazni se počutimo. Lakota duše je čedalje večja. Duša kliče, prosi, opozarja … prinaša nam bolečino, bolezni, težave, borbe, padce, probleme ‒ opozarja na tisoče načinov, z eno samo željo, da se končno zbudimo ter spregledamo – se obrnemo v svoj notranji svet!

Nekateri pravijo, da je knjiga Zapri oči, da vidiš! Biblija novega časa, ki človeku daje upanje, vero, moč, zdravje, modrost in ljubezen  – da si bo izboljšal svoje lastno življenje in tudi svet okoli sebe!

Na področju tehnologije smo zelo močno napredovali, na področju čustvene in duhovne inteligence pa je človeštvo v velikih težavah!

Avtorica Claudia Andromedas nam predstavlja znanje in spodbude, kako se naj povežemo s svojo notranjo močjo in kako naj dobimo podporo Vesolja! Knjiga nam nudi pomoč na vseh področjih življenja – Podpora, Vodstvo in Ljubezen najvišje Inteligence nam vedno prav pridejo!

Avtorica o knjigi pravi: “Zapri oči, da vidiš! je darilo iz Nebes – za tebe, za mene, za vse … Posvečena je vsem tistim dušam … vsem vam, ki želite ŽIVETI in se srečati s SABO!”

Leave a Reply

*

Podatki o knjigi

  • Prevod : -
  • Število strani : 303
  • Vezava : mehka, z zavihki
  • Dimenzija : 14,5 x 23,5
  • ISBN : 978-961-6127-47-9

O avtorju

Author

Claudia Andromedas je Prekmurka in diplomantka Biotehniške fakultete v Ljubljani, danes pa živi na Jugu Španije. Sama se rada predstavi takole: „JAZ SEM Življenje, ki vsak dan izraža samo sebe na tisoče načinov! Kak bo jutrišnji način ... ne vem! Pustim, dopuščam, tečem ... in izražam, kar se dvigne iz globin moje Biti! Že dolgo vem, da sem Neskončna in Neomejena. Vem, da svet ni zunaj, temveč v meni! Kar želim videti zunaj, moram najprej ustvariti v sebi! Vse je le igra notranjosti.“ O svoji duhovni poti pravi: "Odpirali so se darovi, ki so bili že vrsto let delno prebujeni, zdaj jim je dala zeleno luč moja odločitev BITI VSE, KAR SEM! Slikanje! Razstave! Vrelo je iz mene! Slike so bile žive, polne energije, čudežnega naboja in prekrasnih sporočil. Romale so v svet, skoraj ni kontinenta in dežele, kamor ne bi šle! Skozi slike sem govorila, pela svojo pesem ljubezni, šepetala sveti jezik svetlobe. Vsaka moja slika je imela in ima svetlobni energetski zapis ‒ govorico luči ‒ kodo, ki dobesedno žari in seva iz slike ter jo dela živo! Moje ustvarjanje je danes kronano s pisanjem. Pišem, ker izlivam dušo, ker sem prosila za svoje poslanstvo, z ognjevito željo in strastjo, da svetu dajem Luč in Ljubezen skozi vse, kar delam in SEM! Pišem, da se skozi besede dotikam vseh vas, vaših duš ... ter vas spomnim, KDO STE!"

Setting

Layout

reset default