fbpx

info@rotis.si, 02 33 24 744

ko das vse od sebe 3D

19.70€

Ko daš vse od sebe

Prepoznajte svoje potenciale za odličnost in mislite na veliko!

Šifra: 20. Kategorija: .

Opis izdelka

Prepoznajte svoje potenciale za odličnost in mislite na veliko!

Na straneh knjige Ko daš vse od sebe se nahaja ključ do prepoznavanja in uresničevanja osebnega potenciala vsakega človeka – odraslega ali otroka. V knjigi so tudi navodila in primeri, kako se to lahko doseže.

S knjigo dr. Bena Carsona lahko navdušimo sebe, svoje otroke, svoje sodelavce in tudi druge ljudi, da vsi damo vse od sebe ter da razmišljamo svobodno in na veliko – to pa pomeni navduševanje za boljše življenje tudi v nespodbudnih okoliščinah!

Preberite neverjetno in navdihujočo življenjsko zgodbo dr. Bena Carsona – od najslabšega učenca, revnega in jeznega otroka iz črnskega geta, do svetovno znanega nevrokirurga in navdušujočega predavatelja o boljšem življenju.

Benove otroške sanje so bile, da bi postal zdravnik. Vendar odraščanje v revni enostarševski družini, slabe ocene in vzkipljiv temperament so bile okoliščine, ki so vodile daleč stran od teh otroških sanj.

Ampak, Ben je v svojem življenju, s pomočjo svoje matere in vere v Boga, dal vse od sebe in dosegel neverjetne uspehe:

  • že s 33 leti je postal predstojnik oddelka otroške nevrokirurgije v svetovno znani bolnišnici  John Hopkins in je tako bil ena najmlajših oseb, ki so kdaj zasedale ta položaj in tudi edini črnec, ki je bil kdajkoli na tem položaju,
  • CNN in revija TIMES sta imenovali dr. Carsona kot enega izmed 20 najpomembnejših zdravnikov in znanstvenikov v ZDA,
  • bil je nagrajen z najvišjim ameriškim odlikovanjem, medaljo svobode,
  • o njegovem življenju je bil posnet tudi film.

Dr. Carson pravi: „Lahko živite bolj zadovoljno, izpolnjeno in radosti polno življenje, kot ste si kdajkoli predstavljali!“

Knjiga Ko daš vse od sebe je lahko enako velik navdih za odrasle kot za otroke in mladino ter je odličen vodnik za vodilne ljudi, za starše in učitelje.

To je knjiga za vse, ki želijo izboljševati svoje življenje in naš svet! V njej bo vsakdo našel nekaj zase. Carsonovi primeri, kako se je on obračal na svoje notranje moči in na Boga ter navodila, kako dati od sebe najboljše tudi v izjemno slabih in omejujočih okoliščinah, so navdih za vsakogar.

Zavzetost, agilnost oz. dajanje vsega od sebe je danes ena najbolj iskanih vrednot v podjetjih in drugih organizacijah, v šoli, pri športu, v družini, v medsebojnih odnosih.

Amazonovi bralci so zapisali:

„Če bi lahko, bi to knjigo ocenila s 100-timi zvezdicami! Vsakdo bi moral prebrati to knjigo!“

“Ta knjiga je za vsakogar, ki želi spremeniti svoj pogled na možnosti, ki jih lahko doseže v svojem življenju.”

“Dr. Carson dokazuje, da ni pomembno od kod prihajate ali kakšne so vaše življenjske okoliščine. Pravi, da je zlato pravilo za uspeh to, da dajemo od sebe najboljše. Če se opremimo z znanjem in globljim razumevanjem tega, za kar si prizadevamo, bomo v življenju resnično uspešni.”

“To knjigo priporočam vsem, ki so izgubili smer in upanje.”

“Hrana za dušo! V knjigi boste našli ključ do sreče v življenju. Priporočam jo vsakomur, ki se trudi doseči največ v svojem življenju, predvsem mladim, ki potrebujejo usmeritev.”

“Njegova knjiga me navdihuje, da tudi jaz učim svoje otroke, da dajo od sebe vse najboljše.”

“Hvala vam, dr. Carson za odlično napisan in predstavljen zemljevid s potjo do uspeha za vse mlade. Moji otroci bodo prebrali to odlično knjigo in priporočil jo bom tudi prijateljem in družini. Uspeli ste povedati to, kar želim sina naučiti že vrsto let. Še enkrat, hvala!”

“Lahko si le želim, da bi starši kupili to knjigo svojim otrokom, vnukom in vsem otrokom iz soseščine, ki jih poznajo in zanje želijo najboljše. Kako odlična ideja o samoiniciativnem izobraževanju!”

»V današnjem času, ko je ljudem marsikaj podarjeno, je osvežujoče videti, da nekateri še vedno spoštujejo delovno etiko. Vse šolske knjižnice bi morale imeti  to knjigo!«

»Kot učiteljica si bom prizadevala, da se bom vsakodnevno spomnila besed in izkušenj dr. Carsona. Uporabila ga bom kot primer za vzpodbudo vsem tistim, ki imajo težave. Vsakodnevno prihajam v stik učenci, ki so glede na ocene med najslabšimi v razredu, hkrati pa vem, da so pametni in sposobni. Tudi oni se lahko soočijo z ovirami tako kot se je dr. Carson. To knjigo morajo obvezno prebrati vsi, ki delajo z otroki, da bodo ti znali dati vse od sebe!«

Leave a Reply

*

Podatki o knjigi

  • Prevod :
  • Število strani :
  • Vezava :
  • Dimenzija :
  • ISBN :

O avtorju

Ben Carson

Dr. Ben Carson je upokojeni ameriški nevrokirurg, ki je prvi na svetu uspešno izvedel ločitev siamskih dvojčkov, zraščenih z glavama. Že s 33 leti je postal predstojnik oddelka otroške nevrokirurgije v svetovno znani bolnišnici Johns Hopkins in je tako bil ena najmlajših oseb, ki so kdaj zasedale ta položaj in tudi edini črnec, ki je bil kdajkoli na tem položaju. CNN in revija TIMES sta imenovali dr. Bena Carsona kot enega izmed 20-ih najpomembnejših zdravnikov in znanstvenikov v ZDA; bil je nagrajen tudi z najvišjim ameriškim odlikovanjem, medaljo svobode. O življenjski poti dr. Bena Carsona je bil posnet tudi film. Njegovo sporočilo vsem, ki se izgovarjajo na slabe okoliščine oz. na karkoli ali kogarkoli je, da ni pomembno kje si sedaj, pomembno je kam greš in kdo hočeš biti! Dr. Ben Carson ima tradicionalne poglede na svet, zagovarja vrednote družine, poudarja pomen izobrazbe in verjame v poštenost in trud. Na ameriških šolah imajo bralne krožke, ki nosijo njegovo ime, prav tako pa deluje tudi štipendijski sklad, ki pomaga najobetavnejšim študentom medicine.

Setting

Layout

reset default