fbpx

info@rotis.si, 02 33 24 744

kuharica_3D

29.00€

Kuharica za dušo in telo

Domače jedi po načelih makrobiotike – preizkusite enostavne, a odlične recepte za pripravo domače okusne in zdrave hrane po načelih makrobiotike.

Šifra: 6. Kategorija: .

Opis izdelka

Domače jedi po načelih makrobiotike – preizkusite enostavne, a odlične recepte za pripravo domače okusne in zdrave hrane po načelih makrobiotike.

Makrobiotika je filozofija zdravega življenja v skladu z zakoni narave – je  umetnost pomlajevanja in dolgega življenja brez bolezni in odvečnih kilogramov.

Kuharica z namenom
»Namen te knjige je, da najdete svojo pot, na kateri boste lahko uživali v dobrih domačih jedeh, ki vam bodo zagotovile veliko energije, normalno telesno težo, dobro zdravje in odlično počutje«. – Ica Krebar

Recepti za tofu in sejtan
Mnogi kupci vidijo tofu in sejtan v trgovini, pa ne vedo kaj bi z njimi! Ica Krebar nam poleg drugih predstavlja tudi recepte  za vse mogoče sejtanove in tofujeve jedi na različne načine – na slano in na sladko, za zajtrk ali za kosilo, za slavnostne trenutke in tudi za hitre prigrizke in malice.

Makrobiotična prehrana ni dieta
Makrobiotična prehrana ni nikakršna dieta, ampak služi kot zaščita zdravja in tudi kot zdravilo oziroma podpora pri zdravljenju različnih bolezni. Makrobiotika je že na tisoče ljudem omogočila podaljšati svoje življenje, ko so si pozdravili različne hude bolezni, kot so debelost, bolezni srca in ožilja, rak, diabetes in mnoge druge.

Če se vrnemo nazaj k naravni prehrani, se bomo izognili večini bolezni civilizirane družbe ter prezgodnjemu umiranju.

Oddaja o knjigi:

Leave a Reply

*

Podatki o knjigi

  • Prevod : /
  • Število strani : 192
  • Vezava : skrita spirala, mehke platnice
  • Dimenzija : 16 x 22,5 cm
  • ISBN : 9789612693022

O avtorju

Ica Krebar

Predavateljica in pisateljica Ica Krebar se že 30 let ukvarja z makrobiotiko, pravedo, ki človeka vzpodbuja, da bi živel v harmoniji in sožitju z naravo. Pred več kot tridesetimi leti, ko je imela 21 let, je zbolela za zelo hudo obliko kožnega raka. Uradna medicina ji je hotela rešiti življenje tako, da bi ji odrezali obe nogi. S tem se ni mogla sprijazniti, zato se je, čeprav jo je bolezen že zelo izčrpala, odpovedala njihovemu zdravljenju. Po navodilih zeliščarja se je začela zdraviti z zeliščnimi pripravki, dokončno pa je ozdravela z makrobiotično prehrano. Na svoji trnovi poti do zdravja je proučila vse skrivnosti makrobiotike, kuhala rakavim bolnikom, zanje sestavljala recepte in pred leti izdala Kuharico za telo in dušo; zdaj pripravlja ponatis. Bolezen, pravi, je bila njena največja učiteljica, saj jo je naučila, da zdravje izhaja iz zdrave prehrane.

Setting

Layout

reset default